Zapaljen “ferari” u centru Beograda

Izvor: BKTV News, 25.Jun.2012, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljen “ferari” u centru Beograda

U garaži u Pajsijevoj ulici 4 u Beogradu, jutros oko četiri sata zapaljen je automobil “ferari”, a u požaru nije bilo povređenih.
- Vozilo nije potpuno izgorelo, nego je oštećen njegov enterijer. Vatrogasci su spasili od vatre oko 30 automobila, a preventivno je evakisano 70 osoba iz zgrade u kojoj se nalazi garaža – izjavila je načelnica Uprave za vanredne situacije u Beogradu Dragana Radosavljević.
Dvojica mladića su iz sivog “BMW”-a zapalili “ferari”, a zatim pobegli sa lica mesta. Policija je krenula u poteru, ali su oni uspeli da pobegnu u Savskoj ulici.
Napadači su najverovatnije crveni “ferari” polili benzinom i zapalili, a kamere su snimile ulazak i izlazak dva muškarca koja su zatim ušla u novi “BMW”.
“Reč je o poslovno-stambenom objektu gde se nalazi i hotel “Lajf dizajn”, a požar je izbio u podzemnoj garaži koju koristi taj hotel”, objasnila je Radosavljević.
Vlasnik “Ferarija” je Milan Kaloštrović koji se trenutno nalazi u Crnoj Gori. Automobil je bio parkiran na drugoj od tri podzemne etaže hotela.
Vatrogasci su brzo došli na lice mesta i uz pomoć termovizijske kamere locirali mesto gde je izbio požar i sprečili njegovo širenje.
“Ferari” je imao probne tablice. Pretpostavlja se da pripada nekom od građana koji žive u blizini hotela i da su iznajmili parking mesto. Ferari vredi oko 95.000 evra u Nemačkoj.
Izvor: Telegraf, B92
Tweet
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.