Vulgarnost im jedošla glave: Diskvalifikovane Maca Diskrecija i Atina Ferari!

Izvor: Svet, 13.Mar.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulgarnost im jedošla glave: Diskvalifikovane Maca Diskrecija i Atina Ferari!

Rijaliti Parovi se zahuktao u velikom stilu, ali najviše po vulgarnosti i prostačkom ponašanju starleta, te je tako neprimereno ponašanje dovelo i do prvih mogućih diskvalifikacija. I to Mace Diskrecije i Atine Ferari.
Parovi su prvi rijaliti u ovoj godini koji gledamo na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, i digla se “prašina” oko starleta koje nemaju dlake na jeziku. Zbog svog neprimerenog ponašanja na meti produkcije našle su se Maca i Atina, koje su prekršile jedno od glavnih pravila, pa im je zaprećeno diskvalifikacijom iz takmičenja.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Vulgarnost im jedošla glave: Diskvalifikovane Maca Diskrecija i Atina Ferari!

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2015

Rijaliti Parovi se zahuktao u velikom stilu, ali najviše po vulgarnosti i prostačkom ponašanju starleta, te je tako neprimereno ponašanje dovelo i do prvih mogućih diskvalifikacija. I to Mace Diskrecije i Atine Ferari...Parovi su prvi rijaliti u ovoj godini koji gledamo na televiziji sa nacionalnom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.