Vraća se Ferari dino

Izvor: Blic, 08.Jun.2015, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se Ferari "dino"

Već neko vreme kruže glasine o Ferarijevim planovima da ponovo pokrenu njihov "dino" model, a sada je prvi put stigla i zvanična potvrda ove vesti od izvršnog direktora FCA grupacije Serđa Markjonea.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U intervjuu za magazin "Autocar", Markjone je potvrdio da će Ferari na tržište >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

lansirati novi "dino" i da je to samo pitanje vremena, ali je naglasio da mali sportista neće imatu istu misiju kao njegovi prethodnici iz 1960-ih i 1970-ih.

"Napravićemo Ferari sa 500KS, ali to neće biti jeftin model. Naš brend je jedinstven i mora biti zaštićen. Radije bih napravio 500 automobila manje nego 500 automobila više od onoga što tržište diktira. Ne smemo se šaliti sa očekivanjima naših mušterija koje poštuju naš ekskluzivni brend", rekao je Markjone.

Očekuje se da bi novi "dino" mogao da bude svojevrsna zamena za "kaliforniju T" sa sprednje postavljenim motorom, dok bi cena mogla da mu iznosi oko 200.000 evra.

Ferari nije dao nagoveštaj o motorima koji bi se našli u "dinu", ali je sasvim izvesno da će to biti tvin-turbo V6 jedinica sa oko 500KS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Markjone želi spajanje sa Dženeral Motorsom

Izvor: Blic, 09.Jun.2015, 10:16

Kako prenosi Vol Strit Žurnal, izvršni direktor Fijat-Krajsler grupacije Serđo Markjone traži od investitora i akcionara da pomognu njegovoj firmi da se spoji sa američkim Dženeral Motorsom...Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa..Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.