Verstapen srećan zbog pobede u Španiji

Izvor: Beta, 22.Maj.2022, 17:27

Verstapen srećan zbog pobede u Španiji

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je srećan zbog današnje pobede u trci Formule 1 za Veliku nagradu Španije, u kojoj je imao "težak početak, ali dobar završetak".Verstapen je pobedio na Katalunji, ostvario 24. pobedu u karijeri i preuzeo vodjstvo u generalnom plasmanu. On je u prvom delu trke izleteo sa staze, imao je i problema sa bolidom, ali je uspeo da ih prevazidje ali i da iskoristi to što je problema sa svojim bolidom imao i do tada vodeći Šarl Lekler iz Ferarija, koji nije završio trku."Sve to mi je mnogo otežalo, ali uspeli smo da vratimo vodjstvo, vozimo našu trku i na kraju pobedimo. Početak je bio težak, ali završetak je bio dobar. Pokušavao sam da ostanem koncentrisan, naravno nije lepo kada se takve stvari dogode. Srećan sam zbog pobede i veoma sam srećan zbog Čeka (Serhio Peres). Ovo je sjajan rezultat za ekipu", rekao je Verstapen posle trke.Njegov timski kolega Serhio Peres zauzeo je drugo mesto, a u jednom trenutku iz ekipe je dobio naredbu da propusti Verstapena, što se njemu nije dopalo. On je po završetku trke putem radija poručio ekipi: "Srećan sam zbog ekipe, moraćemo da razgovaramo kasnije"."Ovog vikenda osetio sam ogromnu podršku ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

F1: Verstapen do pobede nakon teškog početka, Peres dobio instrukciju koja mu se nije svidela

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2022

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je srećan zbog današnje pobede u trci Formule 1 za Veliku nagradu Španije, u kojoj je imao "težak početak, ali dobar završetak".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.