VN MONAKA: Lekleru pol pozicija kod kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022, 19:33

VN MONAKA: Lekleru pol pozicija kod kuće

Ferariju prva dva startna mesta.

Vozač ekipe Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije na Velikoj nagradi Monaka koja se vozi u Monte Karlu pošto je bio najbrži u kvalifikacijama.

Lekler rodom upravo iz Monaka do prvog mesta u kvalifikacijama stigao je u vremenu 1:11,376 minuta i za 0,225 sekundi je bio brži u odnosu na klupskog kolegu Karlosa Sainca koji će krenuti sa druge pozicije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Iza dva Ferarija ostali su bolidi Red Bula pošto će sa treće pozicije startovati Serhio Perez koji je bio 0,253 sekunde sporiji od Leklera, dok je četvrti u kvalifikacijama bio aktuelni šampion Maks Ferštapen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lekler startuje prvi u Monaku

Izvor: RTS, 29.Maj.2022, 09:04

Vozač Ferarija Šarl Lekler osvojio je pol poziciju pred današnju trku za Veliku nagradu Monaka, a njegov timski kolega Karlos Sainc Junior startovaće sa druge pozicije. Iza dva Ferarija startovaće dva vozača Red Bula Serhio Perez i Maks Verstapen. . Šarl Lekler je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.