VN MONAKA: Ferštapenu pol pozicija

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 19:16

VN MONAKA: Ferštapenu pol pozicija

Holanđanin najbrži u kvalifikacijama.

Vozač Red Bula Holanđanin Maks Ferstapen osvojio je pol poziciju za sutrašnju Veliku nagradu Monaka u Formuli 1, koja će se voziti na ulicama Monte Karla.

Dvostruki uzastopni šampion je u samom finišu kvalifikacija "pretekao" španskog veterana Fernanda Alonsa iz Aston Martina i došao do treće pol pozicije ove sezone, a 22. u karijeri. Do trećeg mesta stigao je domaći vozač Šarl Lekler iz Ferarija.

Meksikanac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Serhio Perez, drugi vozač Red Bula, udario je u zid, nije završio vožnju i startovaće poslednji. Četvrto mesto pripalo je Estabenu Okonu, peti je Karlos Sains junior, a potom slede Luis Hamilton Pjer Gasli, Džordž Rasel, Juki Cunoda i Lando Noris. Trka za VN Monaka vozi se sutra od 15 sati.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferstapenu pol pozicija na trci za VN Monaka

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2023

MONTE KARLO - Vozač Red Bula Nizozemac, Maks Ferstapen osvojio je pol poziciju za sutrašnju Veliku nagradu Monaka u Formuli 1, koja će se voziti na ulicama Monte Karla.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ferstapenu finiš delo ukrasio! Holanđaninu pol pozicija u Monte Karlu!

Izvor: 24sedam.rs, 28.Maj.2023, 00:45

Dvostruki uzastopni šampion je u samom finišu kvalifikacija "pretekao" španskog veterana Fernanda Alonsa iz Aston Martina

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.