Uskoro tematski Ferrari park blizu Barselone

Izvor: Prva.rs, 27.Mar.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro tematski "Ferrari" park blizu Barselone

"Ferrari je objavio svoje planove za otvaranje prvog tematskog parka u Evropi. Ovaj park će se graditi u blizini Barselone, a otvaranje se najavljuje za 2016. godinu.
Park će se prostirati na 75 hiljada metara kvadratnih i u njemu će se nalaziti najbrži i najviši akcelerator ali i hotel sa 250 soba i to u obliku prednjeg krila formule jedan i predstavlja će prvi hotel kompanije "Ferrari" od pet zvezdica.
U ovaj projekat predviđeno je ulaganje od 100 milijona evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << /> "Nakon otvaranja "Ferrari World" parka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima 2010. godine primili smo mnogo zahteva za igradnju novih parkova širom sveta", kaže Adrea Perone direktor firme "Ferrari" i dodao da se veoma raduje što će uneti duh "Ferrarija" u Španiju gde imaju mnogo fanova.
Novi park u Španiji biće samo jedna trećina postojećeg parka u Abu Dabiju. 
I novi parkovi su mogući u budućnosti jer u "Ferrariju" razmatraju ponude da se još nekim parkovima u Evropi dozvoli korišćenje njihovog imena.
Ova novost došla je u trenutku kada se mnogobrojni tematski parkovi bore da se ne ugase zbog velike ekonomske krize koja je zahvatila Španiju.
Dok se novi park ne otvori, zavirite u "Ferrarijev" park u Abu Dabiju.

Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.