Unikatni Ferrari SP51

Izvor: AutoBlog, 28.Sep.2022, 17:09

Unikatni Ferrari SP51

Ferrari SP51 je još jedan u nizu unikatnih kreacija slavne italijanske marke, pri čemu se ovoga puta radi o specijalnoj roadster verziji Ferrarija 812 GTS. Kako se navodi u fabričkom saopštenju, Ferrari SP51 je napravljen specijalno za bogatog kupca sa Tajvana, ali nije otkriveno koliko ga je ova kreacija koštala. Kako bilo, SP51 zadržava osnovne proporcije modela 812, ali ima nove točkove i svetla, kao i mekšu, tečniju karoseriju koja mu daje suptilan retro izgled. Plavo-bela livreja koja se proteže od nosa do repa takođe ukazuje na prošlost Ferrarija, posebno na trkački Ferrari 410 S iz 1955. Takođe, troslojna boja Rosso Passionale je razvijena posebno...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Galerija: Ovo je novi Ferrari SP51 FOTO

Izvor: B92, 28.Sep.2022

Ferrari SP51 je još jedan u nizu unikatnih kreacija slavne italijanske marke, pri čemu se ovoga puta radi o specijalnoj roadster verziji Ferrarija 812 GTS.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.