Izvor: Mondo, 09.Apr.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto za tri godine, dobio "ferari" za jedan dan

Šta je sve potrebno kako biste dobili nov "ferari" u rekordnom roku?

Guwop copped the Rarri #812SuperFast if I don’t get it first I don’t want it‍♂️#EvilGenius

A post shared by Gucci Mane (@laflare1017) on Apr 8, 2018 at 9:15am PDT

Dok "obični" smrtnici čekaju na nov "ferari" i po tri godine, odbrano društvo ga može >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dobiti za 24 sata.

Upravo je takav slučaj sa reperom Guči Mejnom (Gucci Mane) koji je iskeširao 600.000 dolara za novi "ferari 812 superfast" (super brz). S obzirom da se cena ovog modela oko 400 hiljada dolara, višak para je otišao na angažovanje pravog dilera kako bi "super brzi" i stigao super brzo.

Zato je Mejn angažovao Obija Okekea, čuvenog dilera skupocenih automobila u SAD, koji je završio posao u rekordnom roku, prenosi sajt TMZ.

Okeke, poznatiji kao "Doktor Bugati" je postao poznat široj javnosti nakon dilova sa "bugati vejronom". Prvo je prošle godine nabavio ovaj automobil bokseru Flojdu Mejvederu, a potom je početkom ove godine pomogao Švarcenegeru da se "otarasi" istog modela, tako što je 2,5 miliona dolara vredni automobil otkupio od njega.

Inače, "ferari 812 superfast" je, kako mu ime kaže, napravljen za postizanje brzinskih rekorda. Do "stotke" mu treba manje od tri sekunde, a do 200 na sat – 7,9 sekundi. Za ove rezultate najzaslužniji je jedan od najjačih ikad napravljenih Ferarijevih motora. Ovde je ispod haube smeštena jedinica zapremine 6,5 litara koja razvija tačno 800 "konja"! Ima odnos snaga/masa kao "lamborgini" Miloša Pavlovića. Maksimalna brzina – 340 kilometara na sat.

Pogledajte galeriju slika ovog "ferarija":

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.