USPORI BRE, ROĐAČE! Debelo preko 300km/h - ovaj FERARI leti po Autobanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 18:25

USPORI BRE, ROĐAČE! Debelo preko 300km/h - ovaj FERARI leti po Autobanu (VIDEO)

Brz kao munja.

Snimci, koji iz nekih bizarnih razloga, dostižu milionsku gledanost na društvenim mrežama su oni u kojima skupoceni automobili dostižu veliku, enormnu brzinu, i to na javnim saobraćajnicama. Jedan takav snima dolazi nam iz nemačke gde je vozilo makre Ferrari LaFerrari na nemačkom autoputu "Autobahn" dostigao brzinu od 372 km/h.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ferrari LaFerrari je bio prvi hibridni model ovog svetski poznatog brenda, a na svetskoj sceni je debitovao 2013. godine.

Ubrzanje ovog Ferrarijevog modela je neverovatno, a u priloženom snimku možete videti kako u sedmom stepenu prenosa stiže do neverovatnih 372 km/h, doduše, na praznom autoputu.

Ferrari je okončao proizvodnju modela LaFerrari 2016. godine kada je započela proizvodnja modela Ferrari LaFerrari Aperta.

Promašio izlaz sa autoputa pa vozio po stepenicama

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.