Šumaher mlađi debituje u F1!

Izvor: B92, 25.Mar.2019, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher mlađi debituje u F1!

Sin legendarnog vozača Formule 1, Mihaela Šumahera, Mik Šumaher debitovaće u Formuli 1 kao test vozač Ferarija drugog aprila.

Dvadesetogodišnji nemački vozač, Mik Šumaher, voziće u Bahreinu na startu sezone Formule 2, prvu trku će voziti za filijalu Ferarija, a drugu za filijalu Alfa Romea.

Iz ekipe Ferarija prvo nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju ovu vest, ali je BBC veoma brzo dobio potvrdu da će Mik Šumaher u aprilu voziti Ferari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2. aprila, baš kao što je to njegov otac radio u svojim najboljim trkačkim danima.

Mihael Šumaher je osvojio pet titula svetskog šampiona kao vozač Ferarija, a ukupno je sedam puta bio svetski šampion i nalazi se u komi još od skijaškog incidenta decembra 2013. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tata, budi ponosan: Mik Šumaher za volanom Formule 1

Izvor: MozzartSport.com, 26.Mar.2019, 12:51

Mik Šumaher želi da pokaže da talenat nekad ume da bude prelazna kategorija. Sin legendarnog vozača Formule 1, Mihaela Šumahera, imaće priliku da prvi put sedne za volan Ferarija početkom aprila po okončanju Velike nagrade Bahreina. Šumijev sin će imati dve test-vožnje, prva ga očekuje već...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.