Izvor: Luftika.rs, 02.Apr.2024, 20:05

Srpski državljanin sa ferarijem od 250.000 € udario u zaštitnu ogradu i poginuo na mestu, sa njim stradala i devojka

Muškarac (41), poreklom iz Srbije, koji živi u Švajcarskoj i za sada neidentifikovana devojka, poginuli su u nedelju u Italiji kada se “ferari” kojim su putovali zakucao u zaštitnu ogradu na putu.
Sumnja se da je do nesreće došlo usled neprilagođene brzine, a prema pisanju medija, Ferari, sa švajcarskim tablicama, jurio je čak 200 kilometara na sat.
Ferari Gtc4, koji košta oko 250.000 evra, nakon sudara se prepolovio na pola i zapalio, a vozač, za kojeg p išu da je državljanin Srbije i njegova saputnica nisu uspeli na vreme da izađu iz vozila.
Na stravičnim fotografijama sa lica mesta vidi se šta je ostalo od vozila nakon nesreće – prednji deo se, nakon probijanja zaštitne ograde, zgužvao...
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.