Slate muke policije sa zaplenjenim Ferrari Enzo automobilom

Izvor: Autoportal.rs, 10.Feb.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slate muke policije sa zaplenjenim Ferrari "Enzo" automobilom

Policajci u Dubaiju dobili su ponudu od 1.6 miliona dolara za italijanski superautomobil koji su zaplenili. Ali nažalost ne mogu da ga prodaju pa je automobil ostavljen na milost i nemilost snažnih vetrova.

Već je postala ustaljena praksa u Dubaiju da vlasnici superautomobila, koji načine razne prekršaje, a nekad i zločine, u svojim četvorotočkašima, jednostavno ostave te automobile i pobegnu iz zemlje. Policija je tako zaplenila i jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << Ferrari "Enzo".

Napravljeno je svega 400 primeraka ovog modela koji je trebalo, kao i većina drugih zaplenjenih automobila, da bude prodat na aukciji. Međutim, kako je pod istragom Interpola, koja ima veze sa vlasnikom iz Velike Britanije, za sada nema prodaje.

Italijanski superautomobil sa 650 konjskih snaga privukao je veliku pažnju potencijalnih kupaca. Najveća ponuda iznosi 1.6 miliona dolara ali je automobil, kako policija kaže, u "limbu" i za sada ga jaki vetrovi zatrpavaju gomilom peska dok čeka novi dom.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.