Sandri muž naručio „ferari“ od milion evra

Izvor: Blic, 25.Nov.2013, 06:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandri muž naručio „ferari“ od milion evra

Ruski milijarder Andrej Meljničenko poklonio je svoju supruzi Sandri novi automobil, i to „la ferari“ iz limitirane serije čuvene kompanije koji vredi oko 1,2 miliona evra. U prodaji je samo 499 primeraka tog modela.

- Sandra je oduševljena „ferarijem“ i kada je sa Andrejem videla novi model, poželela ga je u svojoj garaži. Andrej ga je odmah poručio jer sve čini da svoju dragu vidi srećnom. Iako naviknuta na to da od muža za sve bitne datume, godišnjice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljubavi i brojne praznike dobija lepe i vredne poklone, nije krila radost zbog novog automobila - otkrio je prijatelj Meljničenkovih.

Kliknite za uvećanje (+)

Zgodna Beograđanka se pored supruga obogatila i važi za najbogatiju Srpkinju koja na svoje ime poseduje plovila, automobile, umetnčka dela, skupoceni nameštaj i basnoslovno vredne nekretnine.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sandri muž naručio „ferari“ od milion evra

Izvor: Dzungla.org, 25.Nov.2013

Ruski milijarder Andrej Meljničenko poklonio je svoju supruzi Sandri novi automobil, i to „la ferari“ iz limitirane serije čuvene kompanije koji vredi oko 1,2 miliona evra. U prodaji je samo 499 primeraka tog modela.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.