Sajns menja Peresa u Red Bulu?

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 15:46

Sajns menja Peresa u Red Bulu?

Španski vozač Karlos Sajns će provesti poslednju sezonu u bolidu Ferarija.

Karlos je tako morao da oslobodi mesto Luisu Hamiltonu koji je odlučio da od 2025. godine vozi za slavnu italijansku ekipu.

Sajns i dalje ne zna ko će njegova nova ekipa, ali izgleda da bi to mogao da bude Red Bul.

Najbolja ekipa u karavanu Formule 1 će po svemu sudeći se rastati sa Serhijom Peresom, kome ističe ugovor na kraju 2024. godine.

Direktor Red Bula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Helmut Marko nije ni potvrdio, ali nije ni odbacio ovu mogućnost da Španac pojača redove ekipe iz Austrije.

"Sains verovatno želi da donese odluku pre nas“, izjavio je Marko.

Naravno da nije sve gotovo što se tiče ostanka Serhija Peresa, jer prema rečima direktora Red Bula najviše će to zavisiti od njegovih rezultata n a stazi.

"Ako bude vozio kao u nekoliko poslednjih trka prošle godine, realno je da ostane. Sve zavisi od njega“, izjavio je Marko.

Nova sezona Formule 1 startuje drugog marta velikom nagradom Bahreina na stazi Sakir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.