Sajns: Nije ništa tragično što idem iz Ferarija

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 00:45

Sajns: Nije ništa tragično što idem iz Ferarija

Španski vozač Karlos Sajns kreće poslednji sezonu Formule 1 u bolidu Ferarija.

Njega će na kraju sezone zameniti Luis Hamilton koji je odlučio da pojača ekipu iz Maranela i tako napravi tektonske promene u svetu Formule 1.

Zbog toga Španac ima želju da se u ovoj sezoni na pravi način oprosti od crvenog bolida sa kojim je prošle sezone jedini ostvario pobedu, sem vozača Red Bula koji su dominirali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << cele 2023. godine.

I smatra da za njega nije nikakva tragedija to što će napustiti ekipu Ferarija na kraju sezone, i da za njega to ne predstavlja nikakvu lošu stvar, naprotiv Karlos je motivisan da pokaže svima da u Italijansom timu može da beleži dobre rezultate koji ćega preporučiti drugim timovima.

Na kraju, ja ću biti zamenjen sedmostrukim šampionom u Ferrariju.” rekao je Sajns

Ja to ne vidim kao tragediju. Srećan sam, posebno sa ove tri godine koje sam proveo u Ferrariju. Mislim da su to bile tri pozitivne godine. Sada idemo u četvrtu i teorijski pripremam se za najvažniju sezonu u kojoj želim da nastavim sa dobrim rezultatima sa jasnim ciljem pred sobom. To je da imam dobru godinu sa Ferrarijem, da pobeđujemo na trkama i nadam se da ćemo imati potencijala da se borimo za šampionat.”

Od srede 21. februara pa u naredna tri dana na programu su zvanična testiranja pred početak nove sezone, koja kreće drugog marta VN Bahreina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.