ŠARENA LAŽA! Sara Reljić na Instagramu KIDA, a spava u KOLIMA da uštedi!

Izvor: Svet, 28.Jul.2020, 16:04

ŠARENA LAŽA! Sara Reljić na Instagramu KIDA, a spava u KOLIMA da uštedi!

Pevačica i bivša učesnica rijalitija Zadruga Sara Reljić, već neko vreme nije u Srbij, a očigledno nema nameru da se u skorijem periodu vrati.
SUROVA REALNOST! Sara je proteklih nekoliko dana provela u Beču, gde je na snimanju spota pozirala pored skupocenog ferarija, a nedavno su osvanule i njene fotografije sa Azurne obale.








View this post >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << on Instagram















Šta je u pitanju? 🙂
A post shared by SARA RELJIĆ (@sara_reljic.1) on Jul 24, 2020 at 7:22am PDT


Instagram objave odaju utisak da pevačica uživa u luksuzu, međutim realnost nije baš tako sjajna. Sara i njena mama Indira, kako saznaje Espreso.rs, umesto u skupocenim hotelima, noći provode spavajući u automobilu kako bi uštedele svaki dinar.








View this post on Instagram















A morala sam i ovu 😃🙈 #france #sea #beach #missthis
A post shared by SARA RELJIĆ (@sara_reljic.1) on Jul 25, 2020 at 10:21am PDT


Očigledno je epidemija koronavirusa uticala na sve javne ličnosti da povedu računa o finansijama i opreznije rukuju sa novcem.
NOVI SVET! Novaka hoće da UNIŠTE VAKCINOM! I Karleuša se PROTIVI! Marina Tucaković: “Lečenje je PRESKUPO! Kolege NE POMAŽU! Glumica se RAZVODI, Ava otkrila sve DETALJE SE*SA s njenim MUŽEM!”

SVETRAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAM
The post ŠARENA LAŽA! Sara Reljić na Instagramu KIDA, a spava u KOLIMA da uštedi! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.