SAINC PRESREĆAN POSLE TRIJUMFA: Naporan rad se isplati, a život je ponekad lud

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 12:26

SAINC PRESREĆAN POSLE TRIJUMFA: Naporan rad se isplati, a život je ponekad lud

Ovo mu je treća pobeda u karijeri.
Vozač Ferarija Španac Karlos Sainc izjavio je da je srećan zbog pobede na Velikoj nagradi Australije u Melburnu u šampionatu Formule jedan.
Sainc je inače u Melburnu stigao do treće pobede u karijeri.
- Ovo je bila zaista dobra trka. Osećao sam se dobro na stazi. Bio sam pomalo ukočen i fizički mi nije bilo lako, ali imao sam sreću što sam vozio svoju trku. Mogao sam da vodim računa o tempu, gumama, o svemu, pa to nije bila najteža trka. Ali veoma sam srećan, vrlo ponosan na ekipu... Zadovoljan sam što smo Šarl Lekler i ja osvojili prva dva mesta. To pokazuje da se naporan rad isplati, a život je ponekad lud - rekao je Sainc, prenosi zvanični...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekobrojni Sainc: Srećan sam zbog pobjede u Melburnu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2024

Vozač Ferarija Španac Karlos Sainc izjavio je danas da je srećan zbog pobjede na Velikoj nagradi Australije u Melburnu u šampionatu Formule 1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.