Rozberg najbrži na treningu u Barsi

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Mar.2013, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozberg najbrži na treningu u Barsi

Poslednja dva dana testiranja osladila su se Mercedesu. Za razliku od subote kada je u bolidu bio Luis Hamilton, poslednjeg dana je Srebrnu strelu u Barseloni vozio Niko Rozberg i uspeo da postavi najbolje vreme 1:20,130 minuta.
(FOTO: Rojters)
U istoj sekundi, ali sa tri desetinke lošijim vremenom bio je Fernando Alonso u Ferariju.
Već je trećeplasirani Dženson Baton iz Meklarena imao više od sekunde zaostatka u odnosu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Rozberga, dok su četvrto i peto vreme uknjižili Niko Hulkenberg u Zauberu i Pol di Resta u Fors Indiji.
Pastor Maldonado u Vilijamsu ostvario je šesto vreme, ispred branioca titule iz Red Bula Sebastijan Fetela i Šarla Pika iz Keterama.
Žil Bjanki u Marusiji ostvario je deveti rezultat, dok je drugi vozač Vilijamsa Valteri Botas bio 10. ispred Daniele Rikarda u Toro Rosu.
Kimi Raikonen iz Lotusa je zbog problema sa menjačem uspeo da postavi tek 12. vreme, dok je najlošiji bio Maks Čilton u Marusiji.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rozberg najbrži na kraju testiranja

Izvor: B92, 03.Mar.2013

Vozač Mercedesa Niko Rozberg zabeležio je najbolje vreme poslednjeg dana predsezonskih testiranja Formule 1 na stazi "Katalunja", nedaleko od Barselone...Rozberg je najbrži krug ostvario u vremenu od 1:20.130 minuta i ujedno je bio vozač koji je u nedelju proveo najviše vremena proveo na stazi...Nemac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.