Posvađao se sa šefom pa mu slupao Ferrari FOTO

Izvor: B92, 09.Maj.2020, 12:55

Posvađao se sa šefom pa mu slupao Ferrari FOTO

Kada su se šef kompanije i radnik posvađali, stradao je Ferrari GTC4Lusso.

Ova neverovatna priča nam dolazi iz Čikaga i radi se o vozaču koji je kamionom pregazio Ferrari vlasnika kompanije posle žustre svađe oko novca i vozila koja se koriste za transport.

Iako je prvo bila priča da se radi o sudaru, veliki broj kamiondžija iz tog američkog grada je okačilo tu sliku rekavši kako je to odrađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s namerom i posle smo dobili i više informacija.

Izvesna kompanija kojoj se ime ne zna je angažovala vozača za nekoliko tura i obećan mu je Volvo kamion 2020. godište, a kada je stigao na radno mesto dobio je Volvo iz 2019. godine.

Vozač se naljutio i počela je žustra rasprava sa šefom posle koje je vozač urlao i pitao da li je taj Ferrari njegov i kada je dobio potvrdan odgovor uskočio je u kamion i uništio automobil koji vredi oko 200.000 dolara.

Još slika sa lica mesta možete videti OVDE.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posvađao se sa šefom pa mu slupao Ferrari

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2020

Ova nevjerovatna pričadolazi iz Čikaga i radi se o vozaču koji je kamionom pregazio Ferrari vlasnika kompanije poslije žustre svađe oko novca i vozila koja se koriste za transport.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.