Parada Ferrarija F40 - uživajte

Izvor: B92, 26.Jul.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parada Ferrarija F40 - uživajte

Ferrari F40 jedan je od najuzbudljivijih modela koji je ikada izašao iz fabrike u Maranelu. Verujemo da svi, koji su ga ikada videli uživo nikada niće zaboraviti taj susret. Ali, zamislite osećaj kada se na jednom mestu, u isto vreme pojavi 60 primeraka.

Posetioci Silverstone Classic događaja u Engleskoj, imali su čast da uživaju upravo u takvom automobilskom spektaklu.

Samo 1315 Ferrarija F40 proizvedeno je u periodu of 1987-1992. godine što ovoj paradi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kojoj se okupilo oko 60 veterana, daje veliki značaj pa je ovo ujedno i pokušaj da se postavi Svetski rekord u broju Ferrarija F40 na jednom mestu.

Mnogima je posmatranje velikog broja automobila koji se vrte u krug besmisleno, ali verujemo da ovaj prizor neće prijati jedino najtvrdokornijim borcima protiv zagađenja čovekove sredine ugljen-dioksidom.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.