PRVE FOTOGRAFIJE RONALDOVOG SINA

Izvor: Kurir, 13.Jul.2010, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVE FOTOGRAFIJE RONALDOVOG SINA

Prve fotografije sina Kristijana (Christiano) Ronalda snimljene su na jednoj benzinskoj pumpi u Portugalu. Dečačića su paparaci uslikali sa Kristijanovom majkom Dolores i njenim dečkom Hozeom (Jose) Andradeom na putu između Algarvea i Lisabona.

Na slici se ne vidi kako se baka dobro brine o mališanu, ali u kadru su se našla mala stopala i vidi se da beba ima malo kose. Kako navodi britanski Dejli mejl (Daily Mail), Ronaldo je stigao u Algarve nekoliko sati pošto su fotoreporteri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << slikali njegovog sina. Dvadesetpetogodišnji fudbaler Reala iz Madrida viđen je u svom crvenom "ferariju" tokom vožnje od Lisabona do Algarve.

Kako se navodi, baka Dolores preuzela je brigu oko unuka te su se smestili u kući u Algarveu.

Ronaldo je 3. jula ove godine iznenadio javnost objavom da je postao otac. Dečak je navodno rođen 17. juna u SAD dok je sportista bio na Mundijalu, a identitet surogat majke nije poznat.

Popularni fudbaler je veći deo svog odmora proveo u Njujorku u društvu verenice Ruskinje Irine Šejk (Shayk).

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.