PODVEZICE, MINI SUKNJA, KOŽNJACI! MUŠKARCIMA POPADALE VILICE - Najpoznatija kuma na Balkanu leži na Ferariju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 15:46

PODVEZICE, MINI SUKNJA, KOŽNJACI! MUŠKARCIMA POPADALE VILICE - Najpoznatija kuma na Balkanu leži na Ferariju

Ovakvu je nikada niste videli!

Milena Kačavenda, biznismenka, prozvana kao "najpoznatija kuma na Balkanu" predstavljena je kao najbolja drugarica aktuelne učesnice Zadruge Ane Ćurčić.

Kako je dobila ogromnu medijsku pažnju zbog upletenosti u privatni život najbolje prijatlejice i njenog bivšeg vanbračnog partnera, Zvezdana Slavnića, krenuli su kako pozitivni, tako i oni ne baš tako pozitivni komentari na račun Kačavende.

Milena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iznosila svoj stavi mišljenje o odnosu Zvezdana i Ane, te kada je Ćurčićeva počela da priča o nasilju koje je navodno trpela od Slavnića, Milena je podržala svoju prijateljicu, te je u javnost iznela još detalja iz turbulentne veze Slavnića i Ćurčićeve.

Iako uvek lepo obučena i smerno, gledaoci i fanovi nisu mogli da vide "drugu stranu" Kačavende.

Redakcija našeg portala SrbijaDanas, dobila je provokativne fotografije "najpoznatije kume na Balkanu", te je možemo videti u kožnjacima crvenim, štiklama vrtoglave visine, kao i mini suknji.

Pored toga Milena se fotografisala u Ferariju crvenom, obučena u crveni kožni komplet sa crvenim visokim potpeticama, a mnoge je šokirao detalj kakve noge ima Kačavenda.

Duge noge u atraktivnim hulahop čarapama sa podvezicama, dodatno su se poigrale sa maštom muškog dela fanova, koji su oduševljeni ovim izdanjem Kačavende.

Jedna od fotografija koja je izazvala najveći broj komentara je i Milena koja je izašla kroz prozor skupocenog Ferarija i isplazila jezik, te je pokazala svoju "divlju stranu", kao i fotografija gde leži na haubi ove moćne mašine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.