Ona nije samo lepa, već je i najseksepilnija žena na svetu FOTO

Izvor: B92, 15.Okt.2023, 15:23

"Ona nije samo lepa, već je i najseksepilnija žena na svetu" FOTO

Glumica Penelope Kruz nedavno je prisustvovala premijeri filma "Ferari" koji se prikazivao u okviru 61. Filmskog festivala u Njujorku.

Zanosna Penelope je za tu priliku nosila floralnu haljinu sa zanimljivim belim detaljima i jedva primetnim prorezom sa strane.

Toaletu potpisuje čuvena modna kuća "Šanel" koja je već dugi niz godina prvi izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 49-godišnje glumice kada je reč o odabiru modnih komada za specijalne prilike.

Što se tiče finalnog utiska, možemo slobodno da kažemo da Penelepo nije omašila pri izboru "lepog odela", te da je odabrala pravu haljinu koja pristaje njenim godinama i fizičkoj građi.

Podsetimo, Penelope Kruz i Havijer Bardem već dugi niz godina uživaj u slatkoj ljubavi. Njih dvoje su se upoznali na setu filma "Šunka, šunka", Bigasa Lune iz 1992. godine, ali njihova priča je tek počela 2007. godine, kada ih je na setu spojio Vudi Alen i njegov film "Ljubav u Barseloni".

Na pitanje jednog novinara - koliko je Penelope slična liku koji glumi u filmu Vudija Alena, Havijer je rekao:

"Oh, čoveče! Vrlo! Ima ona taj vatreni temperament. Postoje scene u kojima se svađamo i ona me gađa tanjirima. Imao sam te momente kada sam se zapitao da li mi to treba. Ali ona je takva, strastvena i zbog toga je volim, zbog toga me je od početka privukla. Ona nije samo lepa, već je i najseksepilnija žena na svetu."

Par se venčao u tajnosti 2010. godine, a kruna njihove ljubavi su sin Leo i ćerka Lunu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.