OD FERRARI-A OSTALI SAMO DUGMIĆI: Želeo je da pokaže SVOJE UMEĆE, ali ga je BETONSKI ZID zaustavio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 22:24

OD FERRARI-A OSTALI SAMO DUGMIĆI: Želeo je da pokaže SVOJE UMEĆE, ali ga je BETONSKI ZID zaustavio (VIDEO)

Izgubio kontrolu.

Rast popularnosti Cars and Coffee događaja neretko se pamti po spektakularnim i katastrofalnim pehovima vozača koji uništavaju svoja vozila prilikom odlaska. Poslednji primerak za istorijske udžbenike stiže nam direktno iz Teksasa, gde je jedan Ferrari F8 Tributo rasprsao u velikom broju komadića nakon što ga je njegov vlasnik zakucao u zaštitnu betonsku bankinu.

Sudar se dogodio na Cypress Cars and Coffee događaju održanom u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hjustona, sa snimcima koji nam predstavljaju Ferrari model kako gubi kontrolu kreiranim od strane brojnih ljudi koji su bili prisutni, ali je Cars Across Texas YouTube kanal ipak obezbedio najbolji sadržaj ovog brutalnog incidenta.

Na svu sreću, nikakve prijave o povredama ne postoje nakon brutalnog zakucavanja, a sudeći prema ovom lokalnom youtube kanalu, vozač F8 Tributo modela je dobro, ali se za njegovog skupocenog ljubimca ne može reći isto.

Kao i uvek, teško je znati šta je tačno prethodilo ovom nemilom događaju, ali kako deluje, vozač belog Ferrari modela pokušao je da zadivi okupljenu gomilu koja je stajala pokraj puta. Zadnji deo automobila deluje kao da se zaneo u jednom trenutnku malo ulevo, pre nego što je krenuo agresivno u drugu stranu i doveo do toga da se automobil lansira u betonsku bankinu, rasturajući svoje delove svuda po putu.

Na neki način ironično, Ferrari se zaustavio na putu odmah iza patrolnog policijskog automboila, što objašnjava kako su se njegovi službenici nacrtali na licu mesta pre nego što je publika uspela da dotrči do italijanskog automobila sa strane puta.

So na ranu vlasniku, sudeći prema čoveku koji se nalazio iza kamere, predstavlja to što je ovaj Ferrari bio u njegovom posedu svega nekoliko nedelja pre ovog nemilog događaja, a uprkos tome što nismo u mogućnosti da sa sigurnošću tvrdimo, šteta na ovom automobilu deluje kao da je totalna.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.