Nije ni počelo, a već varnice u Ferariju – Lekler ne želi Hamiltona?

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 10:42

Nije ni počelo, a već varnice u Ferariju – Lekler ne želi Hamiltona?

Šarl Lekler, vozač Ferarija, razočaran je i šokiran vestima o dolasku Luisa Hamiltona u taj tim, piše "Korijere delo Sport".

Britanac je posle 11 godina u Mercedesu odlučio da napusti taj tim i pređe u bolid italijanske ekipe, što se izgleda nije svima svidelo.

Kako prenosi pomenuti medij, Lekler do poslednjeg trenutka nije obavešten o promenama u timu i zabrinut je da bi Hamiltonu mogla da pripadne uloga prvog vozača ekipe.

To je donekle i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << logično, s obzirom na to da je reč o najuspešnijem vozaču u istoriji Formule 1 sa 103 pobede i 104 pol pozicije, koji zajedno sa Mihaelom Šumaherom drži rekord po broju šampionskih titula.

Hamilton će zameniti Karlosa Sajnsa kojem ugovor ističe na kraju godine i koji će još samo predstojeće sezone voziti u tandemu sa momkom iz Monaka. Lekler je nedavno produžio ugovor sa Ferarijem na, pretpostavlja se, još tri sezone.

Postoji realna šansa da se njegovi strahovi ostvare, pa da dve od te tri provede kao drugi vozač ekipe, s obzirom na to da se Hamilton sigurno odlučio na promenu kako bi bio konkurentniji u šampionskoj trci sa Red Bulom i nadmašio slavnog Nemca po broju titula.

Nova sezona u Formuli 1 nam predstoji od 21. do 23. februara kada će biti održano testiranje u Bahreinu, a na istom mestu će se od 29. marta februara do 2. marta vozači nadmetati za trijumf u prvoj trci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.