Nezaustavljiv Zlatan Ibrahimović sa ženom u Ferariju – Helena nije skidala osmeh sa lica  FOTO

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 12:14

Nezaustavljiv Zlatan Ibrahimović sa ženom u Ferariju – Helena nije skidala osmeh sa lica FOTO

U svom stilu, Ibrahimović je napravio "jedan krug" Milanom, naravno u belom Ferariju.

Saputnica u vožnji mu je bila njegova žena Helena Seger, koja nije skidala osmeh sa lica, jer joj je očigledno vožnja luksuznim automobilom veoma prijala.

Papraci su ih uslikali prilikom izlaska iz kola na parkingu, a zanimljivo je to što su bilo slično i obučeni. Leženi fazon - bela majica i farmerke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Podsetimo, Helena Seger (52) i Zlatan (41) upoznali su se davne 2002. u Malmeu i to sasvim slučajno. Par danas ima dva sina, a njihova ljubavna priča počela je na parkingu.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo", ispričala je Helena jednom prilikom za "Elle".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.