Na prodaju Bekamov Ferrari 360 Spider

Izvor: AutoBlog, 05.Feb.2023, 01:03

Na prodaju Bekamov Ferrari 360 Spider

Ovaj Ferrari je vozio u vreme kad je s Mančesterom grabio prema tituli Bilo je to početkom milenijuma, kad je slavni britanski fudbaler bio deo tima koji je osvojio Premier ligu. Vozio ga je sve do odlaska u Real Madrid, gde je nastavio karijeru u društvu zvezda kao što su Zinedin Zidan, Ronaldo i Roberto Karlos. Bekam je rado vozio Ferrari, a često su ga i snimali dok je bio za njegovim upravljačem. Ipak, automobil je do danas nakupio tek 12.700 km. Govorimo o crnom Ferrariju 360 Spider koji je, sudeći po fotografijama i servisnoj istoriji, u besprikornom stanju, navodi Index.hr. "Stanje, kilometraža i istorija na A-listi čine ovaj automobil jednim od posebnih...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Prodaje se Bekamov Ferrari (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2023

Ovo je Ferrari koji je vozio dok je jurio titulu sa Mančesterom. Bilo je to početkom milenijuma, kada je slavni britanski fudbaler bio dio tima koji je osvojio Premijer ligu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.