Izvor: Blic, 06.Jan.2024, 12:56

"NEK VIDE ŠVAJCARCI KAKO MI TO RADIMO" Srbin iz Švajcarske po badnjak otišao sa robotom, a to nije najčudnije što je uradio: "Ja sam tradiciju ispoštovao"

Ljubiša Marunović, Srbin koji živi i radi u Švajcarskoj godinama, postao je prepoznatljiv u komšiluku, pa i u medijima zbog načina na koji ide po Badnjak. Išao je po obavezno drvo za Božić i Badnji dan Ferarijem, Harlijem, pravio kruga do sedišta UN a sada je došao red na robota!
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJUBIŠA, SRBINE! DAVNO JE UŠAO U LEGENDU A SAD OTIŠAO I KORAK DALJE! Nekad ferarijem, a sad po badnjak robotom! Nek vide Švajcarci

Izvor: Kurir, 06.Jan.2024

Komšije koje su mislile da su videle sve - pomno su gledale kako "Žuća" iznosi badnjak iz kola i unosi ga u kuću. Naravno, na leđima

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.