Matija Binoto napušta Ferari

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2022, 13:54

Matija Binoto napušta Ferari

Šef Ferarijevog tima u Formuli 1 Matija Binoto napustiće italijansku ekipu na kraju kalendarske godine, saopštila je Formula 1 na svom tviter profilu.

Matija Binoto neće više obavljati funkciju šefa Ferarija u Formuli 1 zbog loših rezultata ekipe u protekloj sezoni.

Binoto je postao šef Ferarija 2019. godine, dok je pre toga bio na pozicijama šefa inženjerskog sektora i tehničkog direktora. Italijanska ekipa čeka na titulu od 2007. godine, kada je na kraju sezone prvi bio Kimi Raikonen.

Kao zamena na mesto šefa tima Ferarija spominjao se Frederik Vaser, koji je trenutno šef tima Alfa Romeo.
Pogledaj vesti o: Ferrari,   Alfa Romeo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Elkanu nije dosadno

Izvor: Piplmetar.rs, 29.Nov.2022

Sinoć je Italijom protutnjala vesti kako je kompletan bord direktora, predvođen Anjelijem kao predsednikom, podneo ostavke na svoje funkcije u Juventusu. . Jasno da italijanskom klubu sledi veliki remont, počevši od vrha gde je već Džon Elkan kao predsednik Eksor grupe doveo čoveka kojem veruje....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.