Maler: Kupio NOV FERRARI koji se POKVARIO nakon samo JEDNOG SATA VOŽNJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 11:01

Maler: Kupio NOV FERRARI koji se POKVARIO nakon samo JEDNOG SATA VOŽNJE (VIDEO)

Verovatno nije računao na osetljivost Ferrarijevog proizvoda.

YouTuber Jake Paul je novi Ferrari 296 GTB platio 421.000 dolara. Izabrao je žuti primerak i odmah po primopredaji je krenuo na prvu vožnju. Pritom je jasno da auto nije deo neke buduće kolekcije, već ga je kupio da bi uživao u njemu i, naravno, povećao popularnost na društvenim mrežama.

Verovatno nije računao na osetljivost Ferrarijevog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proizvoda, koji je nakon samo nekoliko "agilnijih manevara" posustao. Umesto da ga lagano provoza i razradi, Paul je vrlo brzo krenuo da divlja u automobilu, a nakon što je merač pokazao 90 pređenih kilometara, pogon je posustao.

Umesto da iskoristi potencijal 830 KS snažnog hibridnog pogona i između ostalog iskusi promptni odaziv i ubrzanje (0-100 km/h za 2.9 s), Paul je pokvario Ferrari i pre nego što je ušao u prvu krivinu. Vrteo se u mestu i "iscrtavao donutse", a onda su na digitalnom kokpitu krenule da se prikazuju obaveštenja o kvaru na pojedinim sistemima, od Manettino selektora, preko ESC-a i automatske parkirne kočnice, pa sve do svetala. Poruka je bila jasna: "Obratite se zastupniku."

Dobra vest jeste da Ferrari i dalje vozi te je verovatno samo greška na elektronici. A Paulu definitivno nije dosadno jer drugi deo videa otkriva da je kupio i jedan sada već pravi klasik – Ford Fairline 500 Skyliner iz 1958. godine s ogromnim sklopivim krovom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.