MUP: Ćazim Osmani nije priveden!

Izvor: Press, 28.Okt.2013, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Ćazim Osmani nije priveden!

Tanjug je ranije javio da je Osmani priveden, ali u MUP-u objašnjavaju da je u policiju došao samo njegov advokat koji je rekao da je Osmani "nedostupan".

Osmani je osumnjičen da je proteklog vikenda u beogradskom hotelu "Zira" pretukao svoju devojku, crnogorsku državljanku Mandu Popović. Nakon toga, on je pobegao, a njegovo vozilo marke "ferari" je pronađeno u javnoj garaži na Obilićevom vencu.

Osmani poznatiji kao Feliks je, prema pisanju medija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vođa klana Osmani i jedan od najbogatijih Balkanaca. Mediji su ga svojevremeno po bogatstvu poredili sa najvećim narko bosom Darkom Šarićem.

Njegovo bogastvo se procenjuje na oko 400 miliona evra, a imperiju je zajedno s braćom napravio u Nemačkoj.

Braća Osmani su svoje poslove 2000. godine preselili u Hrvatsku, gde su dobili državljanštvo, a mediji su tada objavili da se za Osmanijeve založio lično tadašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.