MASA OVERIO VALENSIJU!

Izvor: Press, 25.Avg.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASA OVERIO VALENSIJU!

Vozač Ferarija Felipe Masa pobedio je u trci za Veliku nagradu Evrope, koja je juče premijerno vožena na ulicama Valensije!

Brazilac je imao sjajan vikend, budući da je u subotu obezbedio pol-poziciju, koju je juče bez većih poteškoća pretvorio u siguran trijumf ispred Luisa Hamiltona i Roberta Kubice.
Masa je sve vreme bio na čelu karavana, ali je i Hamilton daleko iza sebe ostavio ostatak ekipe. Svetska auto...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Masa kažnjen novčano

Izvor: Kurir, 25.Avg.2008

VALENSIJA, Španija, 25. augusta (Tanjug) - Poznati brazilski automobilista Felipe Masa, fabrički vozač italijanske "skvadre" Ferari, koji je u nedelju, u španskom gradu Valensiji, pobedio u trci Formule 1 za Veliku nagrade Evrope, kažnjen je novčano sa 10.000 evra. On je u 37. krugu ove "gran pri"-trke...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.