Ljubiša Buha Čume pod istragom za ferari

Izvor: RTS, 02.Okt.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubiša Buha Čume pod istragom za "ferari"

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu istražuje slučaj Ljubiše Buhe Čumeta, povodom sumnji da je supruzi poklonio kradeni "ferari" sa "prekucanim" brojevima na šasiji vredan oko 150.000 evra.
Ljubiša Buha Čume saslušan je zbog sumnji da je poklonio ukradeni automobil uz napomenu da drugi detalji ne mogu da se iznose u javnost, s obzirom da je istraga u toku, prenosi Tanjug.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Buha je trenutno u zatvoru u Padinskoj skeli gde izdržava kaznu od godinu dana zatvora, na koju je osuđen u skladu sa sporazumom o priznanju krivičnog dela koji je zaključio sa tužilaštvom.
Prema toj nagodbi je osuđen, pošto je priznao da je 3. oktobra 2014. pretio dvojici članova obezbeđenja svoje supruge Ivane Buhe Tulović, kao i da je 8. novembra nakon svađe sa suprugom napao iste članove njenog obezbeđenja.
Mediji su nedavno preneli da je Ivana Buha krajem maja policiji predala skupoceni automobil tvrdeći da je ukraden. Nadležnima je predala i dokumentaciju kojom to potvrđuje.
Ivana Buha je letos održala konferenciju za novinare na kojoj je supruga optužila za niz krivičnih dela, među kojima i za umešanost u više ubistava.
Nova krivična prijava policije povodom "ferarija" i prekucavanja brojeva šasije motora, Buhu tereti za falsifikovanje isprava, a njom je obuhvaćen vlasnik auto-servisa "Vest" iz Surčina Stevan Petošević, preneli su mediji.

Buha je svedok saradnik u procesu koji se vodio protiv "Zemunskog klana" kao i u procesu za ubistvo premijera Zorana Đinđića.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.