Limitirana serija novog modela taktičkih pantalona na sajtu militaryshop.rs

Izvor: PRObjave.com, 27.Sep.2023, 17:28

Limitirana serija novog modela taktičkih pantalona na sajtu militaryshop.rs

Najnoviji model pantalona brenda DIG sada se može poručiti putem sajta militaryshop.rs gde postoji najveća objedinjena ponuda taktičke opreme u ovom delu Evrope. Pantalone su konstruisane tako da pruže komfor pri svakodnevnim aktivnostima ali mogu izdržati i najzahtevnije terene i uslove u kojima se nalazite.
Pantalone smo šili najkvalitetnijim Amann koncem koji između ostalog koristi Ferrari za izradu unutrašnjosti svojih vozila. Osnovna tkanina korišćena u izradi je Flex, Nemačkog proizvođača Klopman koji ima iskustvo od preko pola veka u sferi zaštitnih tkanina. Na kolenima i prednjim džepovima je integrisana Cordura 500D tkanina, takođe sada sa dodatkom elastina. Svaki deo pantalona je detaljno promišljen i konstruisan, između nogu smo dodali devet šavova (tri vidljiva spolja).
Menadžer Luka Antić izjavio je: „Ponosni smo što u našem asortimanu možemo da ponudimo proizvode nastale u Srbiji a naši kupci to veoma cene. Evidentno je da velika posećenost našeg sajta podstiče naše proizvođače da rade brojne inovacije i proširenje svog asortimana kako bi zadovoljili sve zahteve naših kupaca. Artikli koji postaju popularni kod nas podstiču i izvoz u zemlje regiona gde smo prisutni ali i širom Evrope i sveta."
Na sledećem linku može se pogledati ponudu: Kinetic Gen2 Flex Pantalone Limited Edition (militaryshop.rs)

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 12.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.
Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
11070 Beograd
Tel: +381 69 2222325
Email: info@militaria.rs

Kontakt:
Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Mob: +381 60 4440096
Email: luka@militaria.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.