Lekler se slupao i osvojio pol poziciju VIDEO

Izvor: B92, 22.Maj.2021, 16:24

Lekler se slupao i osvojio pol poziciju VIDEO

Vozač Ferarija Šarl Lekler osvojio je pol poziciju pred trku za Veliku nagradu Monaka, koja će se voziti u nedelju.

Šarl Lekler je bio najbrži u kvalifikacijama na domaćem terenu za vreme 1:11.113.

Bizarno, ali, nakon osvojene pol pozicije je Lekler doživeo udes, kada je udario u zid. Monačanin je dobro, ali je njegov Ferari oštećen.

Iza sebe je ostavio Maksa Fertsapena, dok je na poziciji tri Valteri Botas, a potom indu Sajnc, Noris, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gasli i tek na poziciji sedam nalazi se Luis Hamilton.

Takođe, Fetel, Peres i Đovinaci ostvarili su plasman među 10 najboljih.

Trka za Veliku nagradu Monaka voziće se u nedelju od 14 časova i 50 minuta i u LIVE BLOGU je možete pratiti na našem portalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vesti iz Formule 1

Izvor: AutoBlog, 22.Maj.2021

Lekler osvojio pol na domaćem terenu i udario u zid Kako prenosi Sport Klub, vozač Ferarija Šarl Lekler osvojio je pol poziciju pred trku za Veliku nagradu Monaka, koja će se voziti u nedelju. Zanimljivo je da je Monegašanin doživeo udes po osvajanju prvog startnog mesta – udario je u zid u finišu...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.