Kvarovi na bolidima Ferarija i Red Bula

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvarovi na bolidima Ferarija i Red Bula

Bolidi vozača Ferarija Fernanda Alonsa i Red Bula Daniela Rikiarda pokvarili su se za vreme njihovog prvog dana predsezonskog testiranja Formule 1.
(FOTO: AP)
Alonsov bolid se zaustavio posle odveženih 26 krugova automobilske staze u Herezu. A, Rikiardo je uspeo da pređe samo pola kruga pre nego što je njegov automobil počeo da se dimi.
Posle obavljenh popravki u garaži, oba vozača su se vratila na stazu.
Ovog jutra smo imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << spor napredak, dok smo pokušavali da složimo sve kockice – saopšteno je na zvaničnom Tviter profilu Red Bula.
Niko Hulkenberg iz Fors Indija tima je bio treći vozač koji je morao da se vrati u garažu, jer se njegov bolid pokvario u sedmom krugu.
Testiranje u Herezu završava se u petak, a nastaviće se u Bahreinu od 19. do 22. februara. Prva trka ovosezonske Formule 1 održaće se 16. marta u Australiji.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvarovi na bolidima Ferarija i Red Bula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2014

Bolidi vozača Ferarija Fernanda Alonsa i Red Bula Daniela Rikiarda pokvarili su se danas za vreme njihovog prvog dana predsezonskog testiranja Formule 1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kvarovi na bolidima Ferarija i Red Bula

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2014, 11:51

Bolidi vozača Ferarija Fernanda Alonsa i Red Bula Daniela Rikiarda pokvarili su se za vreme njihovog prvog dana predsezonskog testiranja Formule 1. ..Lošan sreća: Fernando Alonso pored svog Ferarija na testiranju u Heresu  ..Alonsov bolid se zaustavio posle odveženih 26 krugova automobilske staze...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.