Kupio novi Ferrari – pokvario ga posle samo jednog sata? VIDEO

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 12:19

Kupio novi Ferrari – pokvario ga posle samo jednog sata? VIDEO

Jutjuber Džejk Pol dao je 421.000 dolara za novi Ferrari 296 GTB.

Odabrao je žuti primerak i odmah nakon primopredaje krenuo u prvu vožnju. Istovremeno, jasno je da automobil nije deo buduće kolekcije, već ga je kupio da bi uživao u njemu i, naravno, povećao svoju popularnost na društvenim mrežama.

Verovatno nije računao na osetljivost Ferrarijevog proizvoda, koji je posle samo nekoliko "agilnijih manevara" posrnuo. Umesto da ga lagano provoza i razradi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pol je vrlo brzo krenuo da "divlja" automobilom, a nakon što je sat pokazao 90 pređenih kilometara, Ferrari je posustao, navodi Index.

Ferrari 296 GTB koristi snažni hibridni pogon od 830 KS, zahvaljujući čemu ubrzava 0-100 km/h za 2,9 s.

Pol je "pokvario" auto i pre nego što je ušao u prvu krivinu. Vrteo se u mestu i "spaljivao gume", a onda su se na digitalnoj instrument tabli pojavila razna obaveštenja o kvarovima u pojedinim sistemima.

Ipak, dobra vest je da je Ferrari i dalje u voznom stanju i da je verovatno u pitanju bila samo greška na elektronici automobila.

A da Polu definitivno nije dosadno, pokazuje drugi deo videa u kome otkriva da je kupio jedan, sada već pravi klasik – Ford Fairline 500 Skyliner iz 1958.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tragična sudbina luksuznog vozila: Novi Ferrari pokvaren nakon samo jednog sata posle kupovine? (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Jul.2023, 10:11

Jutjuber Džejk Pol izdvojio 421.000 dolara za svoj novi Ferrari 296 GTB. Jutjuber Džejk Pol je nedavno investirao 421.000 dolara u svoj najnoviji automobilski dragulj – žuti Ferrari 296 GTB. Sa željom da uživa u vožnji i poveća svoju popularnost na društvenim mrežama, odlučio se za ovaj automobil,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.