Kupio jedan od NAJSKUPLJIH Ferrari-a, a onda dao sebi oduška da pokaže svu MOĆ (FOTO+ VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 15:51

Kupio jedan od NAJSKUPLJIH Ferrari-a, a onda dao sebi oduška da pokaže svu MOĆ (FOTO+ VIDEO)

Ponašanje vlasnika jasno pokazuje šta misli o ovakvim vrstama automobila.

Postoje dve osnovne vrste vlasnika skupih automobila. Oni su prvi kolekcionari koji svoje limene ljubimce opsesivno drže u garaži poput skulptura. Njihova ideja da uživaju u automobilu obično se svodi na gledanje svojih besprekornih automobila parkiranih u klimatizovanoj sali, zavaljeni u Eames fotelju dok polako pijuckaju čašu plemenitog pića.

Drugi kupuju automobil da bi uživali u vožnji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Postoji bar jedan vlasnik Ferrari Daitona SP3 koji ne brine o ceni automobila. Ovo je automobil koji je Ferari obećao da će proizvesti u tačno 599 primeraka i ponuditi ih po početnoj ceni od 2 miliona evra.

Jutjuber TFJJ posetio je Heveningem Konkurs u Velikoj Britaniji, a glavna zvezda tamo je bio pomenuti Ferari, kopija u magnetno atraktivnoj Rosso Libano nijansi crvene. Posetioci su bili svedoci vožnje na kratkom usponu gde ga je vlasnik ozbiljno vozio koristeći 6.5 V12 dragulj sa 840 KS i 697 Nm.

Gledaoci možda nisu bili svedoci ubrzanja do 100 km/h za 2,85 sekundi, ali su mogli da vide nesvakidašnji prizor ferarija kako vozi sa asfalta. I to teškom nogom na gasu i adekvatnom reakcijom zadnjih točkova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.