Kris Jenner dobila auto vredan 250 000 dolara od Kylie

Izvor: Tracara.com, 31.Okt.2018, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Jenner dobila auto vredan 250 000 dolara od Kylie

Kris i Kylie Jenner Kylie Jenner iznenadila je svoju majku, Kris Jenner, novim, crvenim ferarijem za njen šezdeset treći rođendan. Automobil koji je Kris dobila na poklon košta 250,000 dolara a ona i njen dečko Corey Gamble nisu krili oduševljenje kada su prvi put zakoračili u novi automobil. View this post on Instagram A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Oct 29, 2018 at 8:05pm PDT Kylie je takodje snimala reakciju Kris i postavljala snimke >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << na instagram, a tokom jednog od videa izjavila je da je crveni ferari omiljeni auto njene mame. “Obukla bih se pristojnije.” našalila se Kris tokom videa, a na instagramu je zahvalila svojoj porodici i dodala da nema reči kojima bi opisala svoju sreću. Automobili su uobičajeni pokloni u porodici Kardashian. Tako je Kylie od bivšeg dečka Tyge na poklon za 18. rođendan dobila Ferrari 482 Italia, vredan 320 000 dolara, a godinu dana kasnije dobila je Mercedes-Benz Maybach vredan 189 000 dolara. Tygi je za rođendan poklonila Bentley vredan skoro 230 hiljada dolara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Sitnica: Kajli Džener poklonila mami POKLON VREDAN 250 hiljada dolara

Izvor: Story, 31.Okt.2018

Kajli Džener je priredila veliko iznenađenje za svoju majku Kris, povodom njenog 63. rođendana. Naime, Kris je od svoje najmlađe ćerke dobila novi Ferari 488 čija je vrednost oko 250 000 dolara. Video objavom na svom instagram profilu, Dženerova je pokazala javnosti kako je izgledalo i samo uručenje...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.