Kad fića prestigne ferari...

Izvor: Mondo, 20.Nov.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad "fića" prestigne "ferari"...

Vlasnik Sampdorije "pecka" Juventus posle neočekivane pobede.

Kontroverzni biznismen i vlasnik Sampdorije Masimo Ferero sijao je od sreće nakon trijumfa njegovog tima nad šestostrukim uzastopnim šampionom Italije - 3:2.

Tim iz Đenove i nakon 13. kola je zadržao stoprocentan učinak na svom terenu (šest pobeda, gol razlika 19:5), dok je Juventus povećao zaostatak u odnosu na prvoplasirani Napoli na četiri boda.

"Sedeo sam tako u svom "fijatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 500" (novi "fića") i počeo da trubim "ferariju" ispred mene, kada je sleteo s puta i dozvolio mi da ga prestignem", slikovito je opisao utakmicu predsednik Sampdorije.

I nije se tu zaustavio.

"Gospodin Bufon rekao je da ostali timovi treba da se sklone s puta Juventusu, ali ovog puta su on i njegov tim morali da se sklone".

Serie A fans right now pic.twitter.com/zVjZm5Z6TI

— Khaled Al Nouss (@khaledalnouss1) November 19, 2017

Ferero se nije ustručavao ni od prognoza vezanih za domete njegovog tima, za sada najprijatenijeg iznenađenja sezone.

"Rekao sam gospodi da lete nisko i izbegavaju da budu pogođeni. Moramo da se fokusiramo na naredni meč protiv Bolonje. Drago mi je što smo doprineli da Serija A bude bolje izbalansirana ove sezone, naši navijači uživaju. Ali, ljudi uvek kažu kako ja samo prodajem igrače. Istina je da sam mnogo i ulagao u transfere".

Sampdorija sa osvojenih 26 bodova i uz odložen duel sa Romom, zauzima visoko šesto mesto.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.