KUPIO FERARI OD 370.000 EVRA, A ONDA MU JE IZGOREO U POŽARU! Evo zašto svi misle da je NAMERNO prouzrokovao nesreću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2023, 21:20

KUPIO FERARI OD 370.000 EVRA, A ONDA MU JE IZGOREO U POŽARU! Evo zašto svi misle da je NAMERNO prouzrokovao nesreću (VIDEO)

Za samo 5 minuta.

Influenser Kodi Detviler, koji ima gotovo šest miliona pretplatnika na Jutjubu, podelio je svoje iskustvo opasno po život kada su se, u samo nekoliko minuta, njegov potpuno novi luksuzni automobil i unajmljeni kombi zapalili. Izgubio je oba vozila.

- Žao mi je što moram obavestiti sve da su moj Ferari F8 vredan 400.000 dolara i unajmljeni monovolumen nedavno izgoreli - istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 25-godišnjak. - Ovo je bila nesreća, ali i sjajna lekcija da treba učiniti još više ludih stvari pre nego što vam se auto zapali.

Video počinje prikazujući Detvilera u Vakou u Teksasu kako pokazuje svoj novi automobil - pali gume i juri kroz prazno polje kukuruza okruženo suvom travom. Iznenada se vidi kako gori njegova desna guma. Prijatelji u kombiju viču na njega da mu auto gori i on se zaustavlja.

Plamen se u nekoliko sekundi proširio pa zahvatio i obližnji kombi. "Skrenuli smo s autoputa, išli smo u polje kukuruza, vozila su u plamenu, hitno nam trebaju vatrogasci", može se čuti jedan od Detvilerovih prijatelja kako telefonom govori policajcima.

Ljudi pišu da je sve namešteno: "Namerno je izazvao požar"

U svega pet minuta oba su vozila izgorela do temelja. - Baš me briga za automobile. Samo neka se ne proširi na travu - čuje se kako govori Detviler. - Imam li uopšte osiguranje za ovaj auto? - pita svog prijatelja.

Uprkos tome što su neki obožavatelji komentarisali da je Detviler sve namestio i namerno izazvao požar, on kaže da je ovo zapravo bila nesreća. - Ne, ovo nije namešteno. Svako ko može čitati govor ljudskog tela može reći da je ovo stvarno - rekao je Detviler u izjavi.

- Zašto bih zapalio i unajmljeni kombi sa svim našim stvarima unutra? Izgorele su mi i cipele, slušalice, sunčane naočare, sentimentalne polaroid fotografije, alat, rezervni kotači i gume i snimateljska oprema. Naravno da zarađujem uništavajući stvari, ali ne lažem. Nije sve zavera.

S neto vrednošću od oko pet miliona dolara, Detviler je otkrio da nije zabrinut što je automobil izgoreo i da će ga zameniti drugim Ferarijem. Njegov video je u samo nekoliko dana prikupio više od pet miliona pregleda na Jutjubu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.