Izvor: Blic, 17.Okt.2021, 16:47

"KUPIĆU NOV FERARI" Oglasio se vlasnik automobila vrednog 280.000 evra koji je slupan na auto-putu "Miloš Veliki" (FOTO)

Na auto-putu Miloš Veliki se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je uništen crveni ferari. Fotografije i snimci skupocenog automobila čiji su delovi rasuti po putu ne prestaju da kruže mrežama, a mediji nagađaju koliko automobil može da košta dok se ostatak Srbije pita ko kod nas uopšte sebi može da priušti ovakvu mašinu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE LJUBA KOJI JE SLUPAO SKUPOCENI FERARI NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI: Cena prava sitnica, kupiće novi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021

Ljuba Miodragović je otkrio koliko košta ovaj automobil..Na auto-putu Miloš Veliki se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je uništen crveni "ferari". Fotografije i snimci skupocenog automobila čiji su delovi rasuti po putu ne prestaju da kruže mrežama, a mnogi u Srbiji se pitaju ko kod nas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.