Hrabrost ili ludost – ukrao Ferari bivšem vozaču Formule 1

Izvor: Danas, 15.Maj.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabrost ili ludost – ukrao Ferari bivšem vozaču Formule 1

Polizei DusseldorfOvaj model Ferarija vredi i više od dva miliona evra Lažni kupac automobila ukrao je dva miliona evra vredan Ferari koji je nekada pripadao bivšem vozaču Formule jedan Ediju Irvajnu. Osumnjičeni muškarac taksijem je došao do prostorija firme koja se bavi prodajom automobila i Dizeldorfu. Seo je u Ferarijev model 288 GTO iz 1985. […] Članak Hrabrost ili ludost – ukrao Ferari bivšem vozaču Formule 1 se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrabrost ili ludost - ukrao Ferari bivšeg vozača Formule 1

Izvor: B92, 15.Maj.2019

Model iz 1985. godine koji je ukraden u Dizeldorfu svojevremeno je pripadao Ediju Irvajnu, a vrednost vozila procenjuje se na dva miliona evra...Lažni kupac automobila ukrao je dva miliona evra vredan Ferari koji je nekada pripadao bivšem vozaču Formule jedan Ediju Irvajnu...Osumnjičeni muškarac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.