Hamilton najbrži na prvom treningu na Hungaroringu

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 13:34

Hamilton najbrži na prvom treningu na Hungaroringu

Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbrži na današnjem prvom treningu pred trku Formule 1 za Veliku nagradu Madjarske.

Svetski šampion je ostvario vreme od 1:16,003 minuta.

Hamilton je za samo 0,086 sekundi bio brži od klupskog kolege Valterija Botasa.

Dvojac Rejsing Pointa, Serhio Peres i Lens Strol, imali su treće i četvrto vreme, dok je Danijel Rikardo u Renou bio peti.

Nakon njih slede vozači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ferarija, Sebastijan Fetel i Šarl Lekler, dok je vozač Red Bula Maks Ferstapen bio osmi.

Drugi trening na programu je kasnije danas.

Trka za Veliku nagradu Mađarske vozi se u nedelju od 15.10.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FORMULA 1: Merecedes DOMINIRAO na prvom treningu na Hungaroringu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020

Luis Hamilton ponovo najbrži...Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbrži na današnjem prvom treningu pred trku Formule 1 za Veliku nagradu Madjarske. Svetski šampion je ostvario vreme od 1:16,003 minuta na čuvenoj stazi Hungaroring...Hamilton je za samo 0,086 sekundi bio brži od klupskog kolege...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Fetel najbrži na drugom treningu u Mađarskoj

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel bio je najbrži na današnjem drugom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske...Trening na Hungaroringu se vozio po jakoj kiši, a Fetel je zabeležio rezultat od 1:40,464 minuta. Četvorostruki svetski prvak bio je brži za 0,272 sekunde od Valterija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.