Hamilton i Fetel najbrži na prvim treninzima

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Okt.2012, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton i Fetel najbrži na prvim treninzima

Vozač Meklarena, Luis Hamilton, postavio je najbolje vreme na prvom treningu pred Veliku nagradu Južne Koreje, dok je na drugom, najbrži bio aktuelni šampion iz Red Bula Sebastijan Fetel.
Hamilton je na prvom treningu na stazi u Jeongamu najbrži krug odvezao za minut i 39,148 sekundi, ispred Fernanda Alonsa iz Ferarija i vozača Red Bula, Marka Vebera.
Fetel je na drugom zabeležio vreme minut i 38,832 sekunde, a iza njega su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se našli klupski kolega Veber i Alonso.
Kvalifikacije će se voziti u subotu u 7.00, dok je trka za Veliku nagradu Južne Koreje na programu u nedelju u 8.00.
VN Koreje vozi se po treći put. Pre dve godine trijumfovao je Alonso, dok je prošle, pobednik bio Fetel.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sportske.net: VN Koreje: Hamilton i Fetel najbrži na prvim treninzima

Izvor: Moto.rs, 12.Okt.2012

Kliknite ovde da biste pročitali vest u celini na izvornoj stranici » . foto © Flickr, nic_r

Nastavak na Moto.rs...

F1: Webberu pol pozicija na VN Koreje

Izvor: AutoBlog, 13.Okt.2012, 13:10

Na kvalifikacionom treningu uoči 16. ovosezonske trke Svetskog F1 šampionata, Velike nagrade Koreje, dominirali su Red Bullovi vozači. Mark Webber je osvojio pol poziciju, a Sebastian Vettel startovaće drugi. Dvostruki svetski šampion Vettel izgledao je nezaustavljivo na stazi u Yeongamu sve do...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.