Ferstapen: Hamiltonov odlazak u Ferari nije šokantan

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 12:27

Ferstapen: Hamiltonov odlazak u Ferari nije šokantan

Maks Ferstapen, svetski šampion u Formuli 1, smatra da ništa više neće biti isto za Luisa Hamiltona posle odluke da potpiše za Ferari.

Britanski vozač će imati poslednju sezonu u timu Mercedesa pre nego što od 2025. pređe u tim Ferarija.

Na promociji novog Red Bul bolida RB20, Ferstapen je pričao o prelasku Hamiltona u redove italijanskog tima.

"Na kraju, mislim da njegov prelazak u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ferari nije iznenađenje. Ako o tome sanjate kao dete, onda idete na to. Jedino što je u svemu tome neobično je da je vest procurela i da su onda morali da nje objave. Jer objaviti tako nešto veliko rano u sezoni... Sigurno je da će biti čudno u tim okolnostima do kraja godine, čak iako imate mnogo uspeha zajedno, ali jasni je da više ne možete da budete uključeni u sve. Ali njegov odlazak u Ferari? To nije šokantno", kaže Ferstapen.

Holanđanina su pitali i za slučaj šefa tima Kristijana Hornera, koji je optužen za nedolično ponašanje prema jednoj ženi iz ekipe.

"Sve je kao i obično, to vas uveravam. Ne znam ko voli da piše o tome, ali sa Kristijanom je sve kao i obično. Što se mene tiče, za sam koncentrisan na sebe, da budem spreman za vožnju, da pričam o svemu sa inženjerima. Moj život nije samo Formula 1. Kada sam kod kuće, ne volim previše da pričam o F1 van treninga. Ima mnogo toga što mi se dešava iza toga, planiram mnogo stvari u budućnostui da uradim i sa virtualne stranme stvari radim na tome, tako da sam kod kuće dosta zaposlen", poručio je Maks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.