Ferrari objavio video snimke sa detaljima o nasledniku Enzo modela

Izvor: Moto.rs, 02.Okt.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferrari objavio video snimke sa detaljima o nasledniku Enzo modela

Na sajmu automobila u Parizu, kompanija je prikazala šasiju ovog modela koja je za 20% lakša u odnosu na onu koja se ugrađivala u model Enzo, što znači oko 70kg. Bivši Ferrari F1 tehnički direktor Rory Byrne je rekao da će vozilo koristiti najnoviju tehnologiju ugljeničnih vlakana i da će usvojiti nekoliko mera za smanjenje mase i povećanje performansi. Ostali noviteti koje donosi novi Enzo će doneti integraciju prednjeg oslanjanja sa određenim tačkama šasije,...
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Izložena karbonska šasija Ferrarija F70

Izvor: Nacionalna klasa, 03.Okt.2012, 10:20

Ferrari je iskoristio Sajam automobila u Parizu za prezentaciju karbonske šasije budućeg superautomobila sa V12 motorom F70, koji će naslediti model Enzo. Predsednik kompanije Luka di Montezemolo objavio je na konferenciji za novinare samo nekoliko detalja o novom Ferrariju sa hibridnim pogonom.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.