Ferari od POLA MILIONA I DŽIP od 150.000 EVRA: Ana Korać pokazala luksuzan VOZNI PARK - bogati biznismen joj sve obezbedio

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 14:54

Ferari od POLA MILIONA I DŽIP od 150.000 EVRA: Ana Korać pokazala luksuzan VOZNI PARK - bogati biznismen joj sve obezbedio

O ovakvim automobilima mnogi samo mogu da maštaju.

Bivša zadrugarka, Ana Korać, poznata je po tome da voli da živi "na visokoj nozi". Na njoj je uvek firmirana garderoba, često obilazi luksuzne destinacije i skupocene restorane.

Nakon što je osnovala porodicu sa svojim partnerom, malo se povukla iz medija i iz javnog života. Međutim, i dalje na društvenim mrežama deli sa pratiocima šta joj se dešava u privatnom životu. Ona je objavila fotografiju na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vidi da pozira u garaži i tom prilikom je podelila kakav vozni park poseduju ona i njen partner.

U njihovom vlasništvu su čak dva luksuzna automobila. Naslonila se na crveni Ferari, dok se u pozadini video Mercedesov džip G klase.

Džip je procenjen na oko 150.000 evra, dok je Ferari koji poseduje model "SF90 Stradale/Spider" i košta preko vrtoglavih pola miliona evra. Ne može se tačno utvrditi koliko košta jer cena varira u zavisnosti kakvu dodatnu opremu poseduje.

Podsetimo, Ana je skupoceni džip dobila od partnera pre dve godine. Tada se pohvalila na društvenim mrežama svojim luksuznim četvorotočkašem.

- Imam najboljeg dečka na svetu - napisala je Ana Korać pre dve godine, kada je premijerno pokazala svog lepotana.

Starleta je nekada svakodnedno punila novinske članke svojim postupcima u rijalitiju, a sada je rešila da se povuče iz javnog sveta i da se posveti porodici.

Ana krije svog izabranika od javnosti, a jedino što se zna o njemu je da je bogati biznismen.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.