Ferari očekuje pobedu u Singapuru

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferari očekuje pobedu u Singapuru

Pobednik poslednje dve trke u Belgiji i Italiji vozač Ferarija Šarl Lekler rekao je da njegovu ekipu čeka težak vikend u Singapuru, u predstojećoj trci šampionata Formule 1. Ulična staza u Singapuru, gde se u nedelju vozi jedna od preostalih sedam trka do kraja šampionata, ne odgovara mnogo Ferarijevim bolidima.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Benfike protiv Lajpciga je 2.65. Meč se igra u utorak od 21 čas.
– Na papiru, trka u Singapuru ne izgleda toliko dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za nas. Ima mnogo krivina i manje ravnina – naveo je Lekler, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).
Lekler je pobedio u prethodne dve trke u Monci i Spa, stazama koje više odgovaraju bolidima Ferarija. Staza u Singapuru je uža i krivudava, ima 21 krivinu, u kojima Ferari zaostaje u poredjenju sa Mercedesom i Red Bulom.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Leklerov timski kolega Sebastijan Fetel imao je lošu trku u Monci, gde se okrenuo na stazi i udario u drugi bolid kada je pokušao da se vrati na stazu. Četvorostruki svetski prvak sporiji je od timskog kolege i za Leklerom zaostaje u generalom plasmanu.
Zaista uživam u stazi u Singapuru. To je ulična staza, nemate mesta za greške i jedna od par trka koje se voze po mraku. Već smo videli da u toj trci može svašta da se desi i teško je predvideti rezultat – rekao je Fetel, koji je četiri puta pobedjivao u Singapuru.
Direktor Ferarija Matija Binoto rekao je da će ekipa unaprediti bolide u Singapuru, kako bi smanjila zaostatak za rivalima.
U petak i subotu voze se tri treninga, kvalifikacije su na programu u subotu od 15 časova, a trka za Veliku nagradu Singapura vozi se u nedelju od 14.10.


The post Ferari očekuje pobedu u Singapuru appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Lekler pesimističan pred Singapur!

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019

Ferari tradicionalno loše stoji na ovoj stazi...Pobednik poslednje dve trke u Belgiji i Italiji vozač Ferarija Šarl Lekler rekao je da njegovu ekipu čeka težak vikend u Singapuru, u predstojećoj trci šampionata Formule 1...Ulična staza u Singapuru, gde se u nedelju vozi jedna od preostalih sedam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.